Nyereményjáték szavazás – Segíts megtalálni, melyik mese nyerje az okarínát!

Eljött a szavazás ideje! Bevallom őszintén, álmomban sem gondoltam volna, hogy háromnál több nevezés is be fog jönni, úgyhogy nagyon örültem,  hogy szinte majdnem minden nap beesett egy-egy újabb mese. Összesen 8!!! \o/ Nagy öröm volt olvasni őket, remélem ti elolvassátok majd mindet, mielőtt szavaznátok! ;) (Többek közt ezért is kértem rövid, 1 oldalas meséket, hogy a mai rohanó világban is elolvasható terjedelmű legyen mindenki számára :) )

Szavazni – ahogyan azt már írtam – február 18. éjfélig lehet, és maximum 3 mesére szavazhat mindenki. És szeretném, ha mindenki be is jelölne 3-at, de legalább 2-t – így lesz a legkönnyebben elkerülhető a holtverseny. A játékban részt vevő mesék tehát itt olvashatók (beérkezési sorrendben):

Megjegyzés: Bejött két mese, amik sajnos nem teljesen feleltek meg a játék kiírásnak (figyelmen kívül hagyták a kért terjedelmet, vagy a használható karaktereket), de mindkettő annyira tetszett, hogy nem volt szívem kizárni a játékból őket :) Így végül arra a döntésre jutottam, hogy erre a két mesére is szavazhattok, annyi különbséggel, hogy ők a 2. helyezettért sajnos nem szállhatnak ringbe. Pontosabban lehetnek 2. helyezettek, de ha így lenne, a nyereményt (a videót) sajnos az ő meséjükből nem tudom elkészíteni a kritériumaim nem teljesítése miatt. (Ezen kritériumokat ugyanis pont a videó miatt adtam meg.) Ha valamelyiküké lenne a 2. helyezett, akkor a sorban következő legtöbb szavazatot kapott meséből fogom a videót készíteni. Ezt a két mesét (*)-val jelöltem.

Szavazzatok! :)

Melyik (maximum 3) mese a kedvenced?

 • Keresztes Norbert: Egy igaz barátság kezdete (40%, 410 Votes)
 • Antoni Ottó: Mátka mese (37%, 379 Votes)
 • Losó László: A Kapu (*) (8%, 78 Votes)
 • Dr. Bús János: Erdei mese (6%, 56 Votes)
 • Sarkadi Ágnes: A tündérek kincse (3%, 32 Votes)
 • Zelei Tünde: Rövidke mese egy malackáról és barátairól (3%, 27 Votes)
 • Papp Zoltán: Így csinyátam havat a világnak örömére (2%, 23 Votes)
 • Varga-Fogarasi Szilvia: Pipacs és a világ (*) (1%, 13 Votes)

Total Voters: 878

Betöltés ... Betöltés ...

10 thoughts on “Nyereményjáték szavazás – Segíts megtalálni, melyik mese nyerje az okarínát!

  1. Agócs Szerző

   Hát lehet. Elég gyanús nekem ez a sok szavazat, nade ez már csak ilyen :) Az ilyen játékoknál sajnos általában az a nyerő, akinek több ismerőse van, vagy ki tudja cselezni a szavazót, és többször is tud szavazni. (Vagy mindkettő.)

   Válasz
   1. lOSI

    Ha kikérdezed nem sokan olvasták el!!!! nekem már kérték hogy írjam le az elejét és a végét, ez azért ciki mert ezt villámgyorsan kitaláltam, és nincs eleje vége csak egy kis részlet:-(((. az ocarina legyen velünk.
    IOSI

 1. lOSI

  Köszönöm! nekem már van egy zeldaa OCARINA szép tokban és a cd és a kotta füzetet is megkaptam:-))) csak nem sok időm van gyakarolni:-((

  Válasz
 2. lOSI

  Szervusztok!!
  Köszönöm a lehetőséget, és szívesen írok és ha valakinek lesz kedve elolvasni, akkor annak szívesen elküldöm. Mert most van egy folyamatban, és kész van 35 oldal , de be is kell gépelnem. Gratulálok a nyerteseknek!
  Nekem 3 tetszett, és nem az első három:-))) Ízlések és pofonok, de legközelebb is indítsátok irományaitokat, szellemi atmoszférátokat minden felé. A BARÁT ELOLVASSA ÉS VÉLEMÉNYT MOND.
  Chigumi Ôbayashi ( az szavak ereje ősi,én adom neked a szellemem , és a lelkem fonalát, te tovább szőheted, mert minden lélek egy, és azzá váll ……..

  Válasz
  1. Agócs Szerző

   Nos, ez még csak a közönség szavazás volt, ez 1 szavazatot ér, Ádámé lesz még egy és majd ebből a kettőből dől el :) (Vagy velem együtt 3 szavazatból, ha döntetlen lesz.)

   Válasz
 3. Visszajelzés: Nyereményjáték eredményhirdetés – Végre megvan a Cinege okarína gazdája!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük