Nyereményjáték eredményhirdetés – Végre megvan a Cinege okarína gazdája!

Most pedig győztest hirdetünk! A győztes kiléte ugye 2 szavazat alapján dől el: A közönség és Ádám szavazata. (Illetve döntetlen szitu esetén az én döntő szavazatom.)

Jó szoros volt végig a verseny, igen komoly szavazóbázis lett megmozgatva a két első helyezett részéről. Mivel az ilyesfajta játékoknál azért jól tudjuk, leginkább az számít (az esetek nagy többségében), ki hány emberrel tud szavaztatni, ne keseredjen el senki, aki kevesebb szavazatot kapott. Ez nem jelenti azt, hogy az ő meséjük kevésbé lett volna jó, vagy ilyesmi. Szerintem az összes mese nagyon aranyos volt, és nagyon örülök, hogy ennyien küldtetek be. Köszönöm még egyszer. Remélem azért sokan elolvasták őket, néha jó egy kicsit kizökkenni a mindennapokból, és elmerülni egy-egy mese világában :)

  • Ádám szintén Keresztes Norbert meséjére szavazott, ami ugyan egyértelműen eldöntötte, ki a nyertes, viszont rájöttem: ebben az esetben nincs második helyezett :D Tehát végülis mindenképp szavaznom kell nekem is, ha nem döntetlen az első helyezett, akkor azért, hogy legyen második helyezett is. (Úgy tűnik, ezt nem teljesen gondoltam végig, mikor a döntés mikéntjét kitaláltam, node végülis így is meg lesz az  eredmény… :)
  • Így tehát: én a szavazatom Sarkadi Ágnes – A tündérek kincse című meséjének adom.

Összesítve tehát:
2 szavazat Keresztes Norbertnek,
és 1 szavazat Sarkadi Ágnesnek.
Gratulálunk Norbertnek az okarínához, és Ágnesnek a 2. helyért (amiért a videó jár majd)!

Köszönet mindenkinek, aki részt vett a játékban! :)

2 thoughts on “Nyereményjáték eredményhirdetés – Végre megvan a Cinege okarína gazdája!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük