„Te és az okarínád” nyereményjáték eredményhirdetés

Sajnos a sorsolást megspóroltátok nekem most ebben a játékban, mert a „Te és az okarínád” nyereményjátékra egyetlen beküldés érkezett, név szerint Szikszai Balázstól, így értelemszerűen övé a nyeremény oki. (Szomorú vagyok bevallom, mert igen kíváncsi lettem volna másokéra is, de ami késik nem múlik, nyereményjátékon kívül is szívesen fogadom a sztorijaitokat! Balázsét pedig köszönöm! :))

Mivel egyetlen beküldő volt, így ezt be is szúrom ide egy az egyben, de természetesen felkerül a „Nekik már van” oldalra is:

szikszaiÉn azok közé tartozom, akik először a Zelda játékokból ismerték meg ezt a fantasztikus hangszert. 10-12 éves lehettem és akkor eldöntöttem, hogy nekem kell egy ilyen!
Az első okarínám (még mindig csak ez van sajnos) egy ismeretlen készítő műve. Hangolásról sincs semmi fogalmam, de nekem tökéletesen megfelel. Kicsit már használt és kopott, de én nagyon szeretem! Általában gyakorolni a juhaink mellett szoktam legeltetés közben. Konkrét céljaim nincsenek vele, saját magam szórakoztatására van és ahol csak tudom, megmutatom másnak is eme hangszert.
Együtt már több fellépésen és versenyen is részt vettünk (ugyan helyezést nem értünk el. 20 pontból 12 pont :) )
Az okarínákban azt szeretem, hogy rendkívül szerethető hangszer, változatos és könnyű rajta játszani. Mindenképp szeretnék majd a továbbiakban még egyet :)

Hát, Balázs, gratulálok, örömmel jelenthetem be, hogy ezennel lett még egy okarínád :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük