Nyereményjáték eredményhirdetés! Juhúú! :)

Először is szeretném megköszönni mindenkinek, aki részt vett a játékban, hogy ezzel is próbált nekem segíteni! Két oldalról szedtem össze kik azok, akik beszálltak a játékba: Topsy és Tweetreach, összesen 18 ember (ebből 1 jelezte, hogy az okarináért nem indulna). Érdekes módon a Facebook rajongói tábor nem igazán szállt be a játékba, vagy csak nem jelöltek be a megosztásban és így nem tudtam lekövetni őket..

Szeretném kiemelni az egyik nagyon aranyos tweet-et :) :

@egynyolchusz: kár hogy nem tudom mi az, de #okarinatakarok http://bit.ly/5h0ZEn

Igen, sajnos sokan mégcsak nem is hallottak róla, mi is az az okarina. És pontosan a köztudatnak ezen rését hivatott kitölteni ez a blog! ;)

Nade nézzük, ki a szerencsés nyertes!

Gratulálok a nyertesnek! :)

9 thoughts on “Nyereményjáték eredményhirdetés! Juhúú! :)

 1. Ildiki

  Most ez komoly?! Bocs, hogy kicsit hitetlen vagyok, de a múltkor is úgy gyógyítottam meg a Mikulást, hogy a saját nevemet írta ki a képernyőre, ill. mindig annak a nevét, aki rámosolygott.
  Ez most tuti? Én nyertem az okarinát?
  Az is igaz, hogy úgy tűnik: nyerő szériában vagyok! A múlt vasárnap DVD-ket nyertem. 36 évvel ezelőtt meg egy jó pasit!!! :)) Hát innen az én kicsattanó jó kedvem!
  @kozmaorsi: Működik a pozitív gondolkodás! :)
  Ildiki

  Válasz
 2. Ildiki

  Na jó, a Facebookon nem lövöm le a poént, hadd nézzék meg egy páran az eredményhirdetést, és hadd izguljanak, ahogy én is !
  Szép estét szereztél nekem. Még egyszer köszönöm! :)

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük