Bejegyzés értesítő változás a blogon

Úgy döntöttem, áttérek a jelenlegi email-es értesítő WordPress plugin használatáról a Mailchimp-re, úgyhogy a jövőben kulturáltabb formájú levelekben fognak érkezni a friss bejegyzések. Csak azért szólok, hogy ne lepődjetek meg :) Illetve a feliratkozók listájának költöztetése végeredményeképp előfordulhat olyan, hogy valaki olyan is újra megkapja az értesítő levelet, aki egy ideje nem kapta, mert mondjuk tévesen SPAM-be kerültek nála, csak nem vette észre. De éppenséggel olyan is lehet, hogy valaki eddig megkapta, ez viszont vmiért a SPAM-ben landol majd nála.

Erről a bejegyzésről még mindkét rendszeren keresztül megkapjátok majd az értesítőt. Akinek csak 1 érkezik (lehet esetleg 1-2 órás időbeli csúszás a kettő közt), az ellenőrizze majd a SPAM mappáját. Továbbá szeretném kérni, hogy aki nem kíván a továbbiakban ilyen leveleket kapni a blogról, az legyen oly jó hozzám, hogy nem a SPAM gombbal oldja ezt meg, hanem az emailek végén lévő „leiratkozás” gombbal (az új rendszerű leveleknél értem ezt már). Előre is köszi! :) (És persze bármilyen ezzel kapcsolatos technikai kérdéssel nyugodtan keressetek, akár itt, hozzászólásban, akár emailben.)

Ja, aki pedig még nem iratkozott fel, de szeretne, annak hajrá! Az oldalon, a jobb oldalsávban ezt 3 mp alatt megteheti :) Szép napot!