Szeretnél egy okarina.info-s bögrét? Na akkor figyelj!

Olyan régen játszottunk, hogy muszáj volt megint kitalálnom valamit. Csináltattam magamnak egy bögrét a bloghoz, ami annyira megtetszett mikor elkészült, hogy arra gondoltam, talán másnak is tetszene. Úgyhogy rendeltem is gyorsan még egyet, amit most fel is ajánlok egy új nyereményjáték győztesének.

Te harcba szállnál egy ilyen bögréért? (Az okarina nem képezi a játék részét, csak a bögre :))

Ha részt szeretnél venni a játékban, semmi más dolgod nincs, mint feliratkozni a blogom bejegyzés értesítőjére. Nem fogsz tőlem értékesítési ajánlatokat kapni, hogy vásárolj ezt vagy azt, se más típusú spam-et. Csupán az új blogbejegyzéseimről fogsz mások előtt, elsők közt értesülni. A játék október 2. éjfélig tart. Miért pont addig? Igazából nem tudom, de aznap van a szülinapom, miért ne ajándékozzak kivételesen én a születésnapomon? :)

A játékról hadd szerezzen tudomást minél több ember! Persze minél több ember játszik, annál kisebb az esélye, hogy nyersz. Ez igaz. Viszont ha így nyersz, tiszta lelkiismerettel örülhetsz majd neki. Anélkül, hogy valahányszor kortyolsz valami finomat a bögréből, ott motoszkálna egy hang valahol hátul a fejedben, ami azt suttogná: „Teeee… Csak azért nyerted meg, mert a többieket megfosztottad a játék örömétől…” Ugye neked sincs szükséged még egy plusz teherre a válladon? :)

És most nézzük a gyakorlati kérdést: – Jó, jó, de hol iratkozzak fel?

Infó itt: http://okarina.info/2010/08/31/blog-ertesito-feliratkozol/

A sorsolás október 2 után lesz tehát. Még ha nem is te nyernéd meg a bögrét, mindenképpen gazdagabb leszel érdekes és friss információkkal – mindenről az okarinával kapcsolatban. (Néha egyéb zenei nyalánkságok is befigyelnek azért.. :) Úgyhogy ne habozz! (Azt sem tudod mi az az okarina? Akkor aztán főleg hajrá! )

Tehát a nyeremény adott, a feladat adott, a határidő úgyszintén. Jó játékot!

(Miután beneveztél a játékba, ne felejtsd el itt alul a Megosztás gombot megnyomni! Tudod… Osszd meg és bizakodj! ;)

3 thoughts on “Szeretnél egy okarina.info-s bögrét? Na akkor figyelj!

 1. tamatea

  Tudom, hogy ez off, le is veheted, de a Kapcsolatnál folyton hibát jelez, és másképp nem tudlak elérni. Szal bekopizom a levelet, amit írtam:

  Szia Agócs!

  Jó az oldal, sokat megtudtam belőle az okarniámról. Találtam véletlenül egy videót, ami úgy láttam, még nincs fenn nálad, lehet, hogy az érdekességekbe nálad is beférne: http://www.indavideo.hu/video/Brokkolibol_okarina
  További jó blogolást.
  Üdv: orsi

  Válasz
 2. Visszajelzés: Szeretnél egy okarina.info-s… | BlogTimes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük