Élőben mesélek kicsit az okarínákról az idei utolsó Strófa Klubban

Mert az van, hogy egy ismerősöm, Dara Vilmos (aki egyik „főkolomposa ezeknek” a Strófa Kluboknak), megkérdezett nemrégiben, hogy nem lenne-e kedvem röviden bemutatni a hangszerem náluk az egyik Klubon, mert hogy a Strófa Trió egyébként verseket zenésít meg (a Strófa Klub tehát egy Vers-Zene klub), de hogy csípik a világ-, meg népzenét, az okarína meg olyan világzenés-népzenés hangszer féle is lehet ha egy bizonyos szögből nézzük :) És hogy akkor mi lenne, ha… Szóval értitek. Én meg naná, hogy szívesen beszélek róluk. Elvégre ez az egyik fő célkitűzésem az okarínákkal – ismerje csak meg minél több ember őket! ;)

Egyébként is már jó rég óta el akartam menni meghallgatni egy ilyet, mert mindig kaptam a meghívókat, és hát ez azért egy nem olyan gyakori műfaj, szóval biztos érdekes, ám ugye tudjuk milyen elfoglalt a ma embere. De most végre nincs kecmec, és összeköthetem a kellemest is a hasznossal. Szóval nem voltam még ilyenen, bővebb infóm ennél nekem sincs. Akit egyébként felcsigázott a Strófa Trió, megkukkolhatja a weblapjukat, vagy van fönn még pár másik szám is a fenti hármon kívül a Soundcloudjukon is.

Szóval gyertek el, ha Ti is kíváncsiak vagytok (lehet máris beírni a naptárba, hogy ne legyen elfelejtve), természetesen van Facebook esemény is, egyébként meg itt vannak a részletek:

Strófa Klub – Karácsonyi „akusztikus hangulat”
Belépő: 600 HUF
Mikor: 2013.12.20. 18:30
Hol: Ferencvárosi Művelődési Központ (1096 Budapest, Haller u. 27.)


Nagyobb térképre váltás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük