Indul az “okarina.info 2in1 nyereményjáték”

Hosszú-hosszú játékmentes hónapok után, nemrég kipattant a fejemből egy ötlet végre. Igazából azon zizegtem eddig, hogy oké, csinálni kéne megint valami játékot, mert már annyi kisorsolható cuccom van, hogy hej, csak épp az volt a problémám, hogy azoknak kellene főleg játék, akiknek még nem adatott meg, hogy legyen okarínájuk. Viszont nekem csupa olyan játék ötleteim voltak, amihez kell, hogy már legyen az embernek okarínája.

Aztán beütött a szikra! Legyen okarínás játék (nevezzük Fújós játéknak), de ne csak a játékosok legyenek jutalmazottak, hanem bevonom azokat is, akiknek még nincs – döntsék el ők, kik nyerjék a Fújós játékot, s szavazók közt is lesznek szerencsések (Szavazós játék). Nem biztos, hogy ez így érthető, de mindjárt tisztába is teszem a gyermeket. Tehát, “okarina.info 2in1 nyereményjáték” címmel ezennel nyereményjátékot hirdetek:

A játék első felének (Fújós játék) szabályzata:
 1. A játék első részébe bárki nevezhet, egyetlen kitétel, hogy csak magyarországi lakos lehet.
 2. A játékos (ha netán még nem lenne) legyen feliratkozva a blog bejegyzés értesítőjére. (Sárga csík az oldal tetején, vagy az “Értesítő” doboz a jobb oldalon.) Természetesen aki úgy érzi, később bármikor leiratkozhat.
 3. A feladat egy tetszőleges dal elfújása okarínán. Erről videót kell készíteni, és annak a linkjét elküldeni az “info kukac okarina pont info” email címre, a nevező nevével együtt.
 4. A videót a Youtube-ra kell feltölteni. A videón is és a Youtube-on a videó leírásában is fel kell tüntetni, hogy a videó az “okarina.info 2in1 nyereményjáték”-ára készült. Tehát a videónak kifejezetten erre a játékra kell készülnie.
 5. A videó hossza minimum fél perc kell legyen.
 6. A videó tartalmával kapcsolatban egyéb kikötés nincs. (Lehet szóló, vagy más zenészekkel, digitális kísérettel, bármi. Bármilyen okarínán lehet játszani, bármilyen dalt.)
 7. A nyerteseket azon az email címen fogom értesíteni, amiről a nevezés jött.
 8. A beküldési határidő 2014.07.18. 24:00.

Miután minden nevezés beérkezett, ellenőrzöm, hogy a beküldött videók megfelelnek-e a fenti kiírásnak, s amelyek igen, azokat közzéteszem itt a blogon és a Facebook oldalon is. (Amik nem, azoknak a készítőinek írok, hogy próbálják meg kijavítva újra beküldeni a beküldési határidőn belül.)

A játék második felének (Szavazós játék) szabályzata:
 1. A játék ezen felében bárki részt vehet, egyetlen kitétel, hogy csak magyarországi lakos lehet.
 2. A játékos (ha netán még nem lenne) legyen feliratkozva a blog bejegyzés értesítőjére. (Sárga csík az oldal tetején, vagy az “Értesítő” doboz a jobb oldalon.) Természetesen aki úgy érzi, később bármikor leiratkozhat.
 3. A Fújós játékra beküldött videókra két helyen lehet szavazatot leadni: a blogon és a Facebook oldalon.
 4. A Fújós játékban az a 3 beküldő nyer, akinek a videója a 3 legtöbb szavazatot kapja – összesítve a blogon és a Facebook oldalon kapott szavazatokat.
 5. A Facebook oldalon az általam megosztott videókra leadott like számít érvényes szavazatnak. Egy ember több videóra is bátran szavazhat, de ez a (saját) nyerési esélyét nem befolyásolja.
 6. A blogon leadott érvényes szavazatnak a nevezés videókat tartalmazó bejegyzés alján leadott hozzászólás számít, melynél érvényes email címet és nevet ad meg (a sajátját, hogy amennyiben nyer a sorsoláson, értesíteni tudjam – nyugalom, a hozzászólók email címei nem publikusak a blogon, csak én látom őket majd). A hozzászólás szövegének pedig egyértelműen tartalmaznia kell vagy a voksolt videó(k) címét, vagy a sorszámát.
 7. Aki a blogon is, és a Facebookon is szavaz – mivel nem egyértelműen eldönthető a két lista összesítése után, ha név egyezés van, hogy azonos személyről van-e szó -, az dupla eséllyel indul.
 8. A szavazók közt a nyeremények húzásos sorsolással kerülnek kisorsolásra a szavazás végén.
 9. A szavazás időtartama 7 nap, a videók kihelyezésétől számítva.
 10. A Szavazós játék sorsolása ezután történik. A játék nyerteseinek kihirdetése egyszerre lesz a Fújós játék nyerteseinek kihirdetésével. A nyerteseket emailben, illetve Facebook szavazó esetén Facebook posztban és privát üzenetben külön is értesítem.

A nyereményjátékokban csak az vehet részt aki a fentieket elfogadja. Fontos! Egy ember akár minkét játékban is ringbe szállhat, de ha esetleg mindkét játékban nyerne (amire ugyan elég kicsi az esély, de jobb azért tisztázni), akkor neki csak a “Fújós játék” nyereménye jár, a “Szavazós játék”-ban új nyertest sorsolunk. És nem azért, mert genya vagyok, hanem mert azt szeretném, hogy minél több ember juthasson nyereményhez.

A Fújós játék nyereményei:
 1. helyezett: 1 db 12 lyukú Gulyi AC okarína (Gulyás József felajánlása).
 2. helyezett: 1 db STL “Zelda Songbook for Ocarinas and Treble Instruments” kottafüzet (saját felajánlás, számos kották vannak benne – tehát nem tabulatúrák és nem ötvonalas kották)
 3. helyezett: 1 db okarínás pecsét, tintapárnával (saját felajánlás)
A Szavazós játék nyereményei:
 • 1 db 12 lyukú Gulyi AC okarína (Gulyás József felajánlása).
 • 1 db 6 lyukú Menaglio sopranino F pendant okarína (saját felajánlás, a tavalyi, Budrioi Fesztiválon vettem).
 • 1 db 6 lyukú SF kismalac pendant okarína (saját felajánlás)
A nyeremények

A nyeremények

Összesen tehát 6, azaz HAT szerencsése lesz a játéknak.

Egyúttal szeretném bejelenteni, hogy hamarosan elindul a 12 lyukú nyeremények felajánlójának, Gulyás Józsefnek a webshopja, mely az első magyar okarína webáruház lesz (ahol az általa készített okarínákat lehet majd megvásárolni). Aki szeretne elsők közt értesülni a webshop indulásáról, az már most feliratkozhat a gulyiokarina.hu-n email értesítőre. (Nem lennék meglepődve, ha lenne majd nyitási akció :))

Kommentáld

vagy

Most történ(ik/t)
Ocarina Delta Fesztivál 2016 Beszámoló 1. rész
Beszámoló 2. rész
Okarína minikurzus
Csemegézz!
 • – Top bejegyzések (32)
 • Agócs (70)
 • Csengésdallam (1)
 • Érdekességek (78)
 • Hírek (81)
 • Interjú (6)
 • Irodalom (5)
 • Ismertető (38)
 • Lemezajánló (10)
 • Nincs kategorizálva (32)
 • Nyereményjáték (7)
 • Okarina készítés (22)
 • Okarina vásárlás (53)
 • Szavazások (5)
 • Youtuberek (17)
 • Zelda mánia (3)
Archívum
Bejegyzés értesítő
Keresés
Support Free Vaping!
Címkefelhő
Szavazások

Te mennyit szánnál egy okarinára, hogy kipróbáld magad vele?

View Results

Betöltés ... Betöltés ...
show
 
close
rss Follow on Twitter facebook youtube Skype soundcloud