Indul az „okarina.info 2in1 nyereményjáték”

Hosszú-hosszú játékmentes hónapok után, nemrég kipattant a fejemből egy ötlet végre. Igazából azon zizegtem eddig, hogy oké, csinálni kéne megint valami játékot, mert már annyi kisorsolható cuccom van, hogy hej, csak épp az volt a problémám, hogy azoknak kellene főleg játék, akiknek még nem adatott meg, hogy legyen okarínájuk. Viszont nekem csupa olyan játék ötleteim voltak, amihez kell, hogy már legyen az embernek okarínája.

Aztán beütött a szikra! Legyen okarínás játék (nevezzük Fújós játéknak), de ne csak a játékosok legyenek jutalmazottak, hanem bevonom azokat is, akiknek még nincs – döntsék el ők, kik nyerjék a Fújós játékot, s szavazók közt is lesznek szerencsések (Szavazós játék). Nem biztos, hogy ez így érthető, de mindjárt tisztába is teszem a gyermeket. Tehát, „okarina.info 2in1 nyereményjáték” címmel ezennel nyereményjátékot hirdetek:

A játék első felének (Fújós játék) szabályzata:
  1. A játék első részébe bárki nevezhet, egyetlen kitétel, hogy csak magyarországi lakos lehet.
  2. A játékos (ha netán még nem lenne) legyen feliratkozva a blog bejegyzés értesítőjére. (Sárga csík az oldal tetején, vagy az „Értesítő” doboz a jobb oldalon.) Természetesen aki úgy érzi, később bármikor leiratkozhat.
  3. A feladat egy tetszőleges dal elfújása okarínán. Erről videót kell készíteni, és annak a linkjét elküldeni az „info kukac okarina pont info” email címre, a nevező nevével együtt.
  4. A videót a Youtube-ra kell feltölteni. A videón is és a Youtube-on a videó leírásában is fel kell tüntetni, hogy a videó az „okarina.info 2in1 nyereményjáték”-ára készült. Tehát a videónak kifejezetten erre a játékra kell készülnie.
  5. A videó hossza minimum fél perc kell legyen.
  6. A videó tartalmával kapcsolatban egyéb kikötés nincs. (Lehet szóló, vagy más zenészekkel, digitális kísérettel, bármi. Bármilyen okarínán lehet játszani, bármilyen dalt.)
  7. A nyerteseket azon az email címen fogom értesíteni, amiről a nevezés jött.
  8. A beküldési határidő 2014.07.18. 24:00.

Miután minden nevezés beérkezett, ellenőrzöm, hogy a beküldött videók megfelelnek-e a fenti kiírásnak, s amelyek igen, azokat közzéteszem itt a blogon és a Facebook oldalon is. (Amik nem, azoknak a készítőinek írok, hogy próbálják meg kijavítva újra beküldeni a beküldési határidőn belül.)

A játék második felének (Szavazós játék) szabályzata:
  1. A játék ezen felében bárki részt vehet, egyetlen kitétel, hogy csak magyarországi lakos lehet.
  2. A játékos (ha netán még nem lenne) legyen feliratkozva a blog bejegyzés értesítőjére. (Sárga csík az oldal tetején, vagy az „Értesítő” doboz a jobb oldalon.) Természetesen aki úgy érzi, később bármikor leiratkozhat.
  3. A Fújós játékra beküldött videókra két helyen lehet szavazatot leadni: a blogon és a Facebook oldalon.
  4. A Fújós játékban az a 3 beküldő nyer, akinek a videója a 3 legtöbb szavazatot kapja – összesítve a blogon és a Facebook oldalon kapott szavazatokat.
  5. A Facebook oldalon az általam megosztott videókra leadott like számít érvényes szavazatnak. Egy ember több videóra is bátran szavazhat, de ez a (saját) nyerési esélyét nem befolyásolja.
  6. A blogon leadott érvényes szavazatnak a nevezés videókat tartalmazó bejegyzés alján leadott hozzászólás számít, melynél érvényes email címet és nevet ad meg (a sajátját, hogy amennyiben nyer a sorsoláson, értesíteni tudjam – nyugalom, a hozzászólók email címei nem publikusak a blogon, csak én látom őket majd). A hozzászólás szövegének pedig egyértelműen tartalmaznia kell vagy a voksolt videó(k) címét, vagy a sorszámát.
  7. Aki a blogon is, és a Facebookon is szavaz – mivel nem egyértelműen eldönthető a két lista összesítése után, ha név egyezés van, hogy azonos személyről van-e szó -, az dupla eséllyel indul.
  8. A szavazók közt a nyeremények húzásos sorsolással kerülnek kisorsolásra a szavazás végén.
  9. A szavazás időtartama 7 nap, a videók kihelyezésétől számítva.
  10. A Szavazós játék sorsolása ezután történik. A játék nyerteseinek kihirdetése egyszerre lesz a Fújós játék nyerteseinek kihirdetésével. A nyerteseket emailben, illetve Facebook szavazó esetén Facebook posztban és privát üzenetben külön is értesítem.

A nyereményjátékokban csak az vehet részt aki a fentieket elfogadja. Fontos! Egy ember akár minkét játékban is ringbe szállhat, de ha esetleg mindkét játékban nyerne (amire ugyan elég kicsi az esély, de jobb azért tisztázni), akkor neki csak a „Fújós játék” nyereménye jár, a „Szavazós játék”-ban új nyertest sorsolunk. És nem azért, mert genya vagyok, hanem mert azt szeretném, hogy minél több ember juthasson nyereményhez.

A Fújós játék nyereményei:
  1. helyezett: 1 db 12 lyukú Gulyi AC okarína (Gulyás József felajánlása).
  2. helyezett: 1 db STL „Zelda Songbook for Ocarinas and Treble Instruments” kottafüzet (saját felajánlás, számos kották vannak benne – tehát nem tabulatúrák és nem ötvonalas kották)
  3. helyezett: 1 db okarínás pecsét, tintapárnával (saját felajánlás)
A Szavazós játék nyereményei:
  • 1 db 12 lyukú Gulyi AC okarína (Gulyás József felajánlása).
  • 1 db 6 lyukú Menaglio sopranino F pendant okarína (saját felajánlás, a tavalyi, Budrioi Fesztiválon vettem).
  • 1 db 6 lyukú SF kismalac pendant okarína (saját felajánlás)
A nyeremények

A nyeremények

Összesen tehát 6, azaz HAT szerencsése lesz a játéknak.

Egyúttal szeretném bejelenteni, hogy hamarosan elindul a 12 lyukú nyeremények felajánlójának, Gulyás Józsefnek a webshopja, mely az első magyar okarína webáruház lesz (ahol az általa készített okarínákat lehet majd megvásárolni). Aki szeretne elsők közt értesülni a webshop indulásáról, az már most feliratkozhat a gulyiokarina.hu-n email értesítőre. (Nem lennék meglepődve, ha lenne majd nyitási akció :))

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük