Új szerzemény: Stagg PCT-500 hangszerállvány

PhotoGrid_1370362987443

Jókora bélelt dobozban jött

Ez a cucc már nagyon régóta hiányzott, de egyrészt nem találtam hol lehet ilyet beszerezni, másrészt azt sem tudtam egyáltalán milyen néven keressek rá a neten, harmadrészt erősen gondolkodtam nem tudnám-e házilag elkészíteni valahogy. Végül aztán nagy nehezen megtaláltam egy online hangszerboltban az állványok közt keresgélve „verő/hangszer tartó állványként” árulva. (De láttam máshol hangfalállványként is ugyanezt.) Elsőre erősen húztam a fogam az ára miatt, és bőszen számolgattam mennyibe fájna asztalossal legyártatni a keretet, habszivacsot venni bele, plusz stabil, összecsukható állványt szerezni alá külön, de be kellett lássam: az a max 1-2 ezer forint, amit talán (de nem is biztos, hogy) spórolnék vele, nem ér annyit, amennyi utánajárással, mászkálással járna. Így végül úgy döntöttem, megveszem.

STAGG PCT-500 | Egy egész arzenál kényelmesen elfér rajta.

STAGG PCT-500 | Egy egész arzenál kényelmesen elfér rajta.

Eddig a szobám úgy nézett ki, hogy az íróasztalomon, annak fiókjaiban, mellette a földön a hordozómban, meg mindenhol szanaszét hevertek okarínák, minden hangolásból a kedvencem. Mert két email, vagy Youtube videó között ugye valamit, valamivel fújni kell :) Na, ennek a kuplerájnak most végre vége, és egyetlen biztonságos és esztétikus kis állványon elfér mind :) Egyébként az állvány nem utolsó sorban koncerteken lesz majd még pl. nagyon hasznos. Szerintem, ha csak valami nagy bénaság folytán nem teszem tönkre véletlen, valahogy, ez egy életen át ki fog szolgálni. Remélem :)

Ha valakit érdekelne egy ilyen:

Gyártó: Stagg
Modell: PCT-500
Tálca méret: 47cm x 47cm
Méretek: magasság állítható 70-110 cm-ig
Ár: 11.900.-

A lába levehető, összecsukható, pont, mint egy kotta állványé, csak ez vastagabb, masszívabb. A tálca fából van, a kivehető habszivacs tartozék.

Én közvetlenül a stagg.hu-tól vásároltam, ahol ingyen ki is szállították GLS-sel 3 munkanap alatt. (Plusz pont érte! :))

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük