Docjazz4 hivatalosan is csatlakozik a Songbird Ocarina csapatához

Rövidke hír – aki valamilyen szinten képben van a nemzetközi okarínavilág történéseivel, szereplőivel, annak Docjazz4 (David Ramos) neve biztosan nem ismeretlen. Egy ideje sejteni, látni lehetett, hogy Docjazz besegít nekik a Songbird Ocarina online közösségének építésében, a Songbird legutóbbi hírlevelében azonban hivatalosan is közölte, hogy David csatlakozott a csapathoz, és ő lett a cég „Community Manager”-e, azaz ő fogja működtetni a Songbird közösségi szájtjait, a Facebook oldalukat, a Twitter és a Youtube csatornájukat, illetve hetente van online közvetítése is, ahol újdonságokról mesél, illetve a közvetítés nézőinek kérdéseire válaszol.

Docjazz4 joins the Songbird Team

As you may have noticed, David Ramos, aka „Docjazz4”, has been helping out with many tasks these last few months including our live weekly broadcast, Video Game and Harmony Double Songbooks, and occasional youtube videos. We are proud to announce that David is now the Songbird Community Manager! This means he’ll be the man behind all of the Twitter, Facebook, and Youtube posts on behalf of Songbird Ocarinas!

Úgy tűnik az amerikai okarína forgalmazó/készítő cégek is rájöttek, hogy azért van még erő a közösségi marketingben. Cris Gale (aka Ocarinadiva) az STL számára készít okarína népszerűsítő, termékbemutató videókat már egy ideje, a másik legismertebb amerikai okarinista Youtube bloggerre, Docjazzre pedig most a Songbird Ocarina csapott le. Ügyes! :)

One thought on “Docjazz4 hivatalosan is csatlakozik a Songbird Ocarina csapatához

  1. Visszajelzés: Igazi csinibabára cserélte az STL a reklámarcát

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük