MeetOFF

Nem, ez még nem a mi „Meetoff”-unkról szól, ellenben mint említettem, tartottam egy rövidke előadást a Youtube-ról a márciusi Budapest MeetOFF-on. Utolsó előtti előadóként eléggé le voltam már fáradva, de azért sikerült nagyjából elmondanom, amit szerettem volna :) Sajnos a rendelkezésre álló idő szűke miatt nem sikerült túl érdekessé tenni, pedig a téma jó, csak órákat lehetne róla beszélni, viszont nekem csak 10 percem volt :) Akit érdekel itt megtekintheti – sajnos kagylózni kell rendesen a hangminőség miatt, de azért többnyire kivehető miről beszélek:

Ezúton szeretném egyúttal még egyszer megköszönni a meghívást, örülök, hogy ott lehettem, szerencsére az enyémen kívül voltak érdekes előadások is :D Úgyhogy abszolút jól éreztem magam, csupa jófej emberek, szerintem fogok még menni – már mint hallgató – az tuti! Nektek is csak ajánlani tudom, havonta egyszer van, mindig más-más érdekes témában, több kicsi (10 perces) előadással. Max 100 fő, családias hangulat, menj el egyszer! :)

Bővebb infó itt: meetoff.eu és itt: meetup.com/meetoff

4 thoughts on “MeetOFF

  1. M@zsi

    Szerintem nagyon is rendben volt az előadásod és a mostani példából okulva prezentációleadási sorrendben választhat majd mindenki magának starthelyet :-D

    Hamarosan lesz normális podcast a prezentációkról.

    Visszavárunk bármikor – nyílt titok, hogy minden előadónk örökös VIP vendég amíg a világ MeetOFF :-p

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük