Hiába, gyakorlat teszi a mestert…

Kép: Billy AlexanderMegvolt hát a koncert, amin bizony meglehetősen ideges voltam, hibát halmoztam hibára, de nem baj, ezek kellenek, ha az ember nem gyakorol, nem fejlődik! :) Legyen szó akár zenélésről, akár nyilvános szereplésről, akár másról.

A dalt, amit próbáltam előadni, az egyik kedvenc okarína művészem, Sojiro (www.sojiro.net) írta. Először Young előadásában hallottam, hallgassátok meg az ő verzióját is, az övé sokkal jobb, nincs tele hibákkal :) (Bár jelen előadásomnál eddig én is csak jobban játszottam mindig :D)
Külön köszönet “A zene mindenkié” tanfolyam szervezőinek, akiknek köszönhetően újra kipróbálhattam magam emberek előtt ezen az estén. Ha érdekel a zene, vagy gondolkodsz rajta, hogy szívesen tanulnál, de nem akarsz különórákra járni, suliba járni, ismét csak ajánlani tudom a tanfolyamukat. Nekem sokat adott, és remek társaságba csöppentem általa!

6 hozzászólás ehhez “Hiába, gyakorlat teszi a mestert…”

 • Várhidi Zsuzsa szerint:

  Szia Peti!

  Csodás volt , amit láttam az előadásodból. Nagy adag inspirációt kaptam a gyakorlásra. Június 5-e után sokkal több időm lesz. Ha még áll az ajánlatod én is szivesen fejlődnék már végre.Elhatároztam , hogy beillesztem az életembe a zene tanulást. Jó lenne vmi közös darabot megtanulni. Bár én egyenlőre még minuszból indulok.
  Mégegyszer gratulálok , szuper voltál. A többieket is felvettétek?

  • Agócs szerint:

   Igen, fel van véve! Csak olyan hosszú, hogy az egészet sajna nem tudtam sehova feltölteni, így majd beviszem DVD-n legközelebb. Remélem már te is jössz majd! (Meg szombaton az oki találkozóra is, ha nem fog esni! :))

 • cinege szerint:

  Nagyon király!
  Főleg hogy a hibák után így tovább tudtál menni ez nagyon nehéz.

  Grat

 • Szilvi szerint:

  a dal tetszik.
  az előadásod tetszik, a hiba teszi a zenét emberivé.
  de.
  Az előadó nem fárad el, csak zeneileg leng egyik lábáróla másikra, a szünetekben türelmesen várja sorát, nem inog-binog, nem fúj, nem vakaródzik. Ha nagyon vagány, akkor mondjuk csinál valami odaillőt, nem tudom, mutat egy szép képet, rajzol valamit, vagy ha a háttérzene sem playback akkor elég, ha csak barátságos pillantásokat vet a partner zenészre. De a lényeg, hogy mindig tud magával mit kezdeni. Ne feledd, hogy élő játéknál a közönség lát is, nem csak hall!


Kommentáld

vagy

Bejegyzés értesítő
Keresés
Support Free Vaping!
Szavazások

Te mennyit szánnál egy okarinára, hogy kipróbáld magad vele?

View Results

Betöltés ... Betöltés ...