Blog értesítő – feliratkozol?

kép: Renjith Krishnan / FreeDigitalPhotos.net

Tudom, tudom, az email megy ki a divatból, mert itt a Twitter meg a Facebook, az RSS, meg a csevegő alkalmazások, de azért ne temessük még el teljesen! Arra gondoltam, hogy keresek egy olyan bővítményt az oldalhoz, mellyel fel tudtok iratkozni email értesítőre az új bejegyzésekről. Nem volt könnyű, de megtaláltam erre is a megoldást. (Ez egyébként a Subscribe2 wordpress plugin, ha valakit ez is érdekel.)

Mostantól tehát fel lehet iratkozni, megadod az email címed, kapsz egy levelet, amiben van egy aktiváló link – hogy illetéktelen vagy vicces emberek ne tudjanak téged regisztrálni a jóváhagyásod nélkül -, amire ráböksz és kész is. Onnantól kezdve ha új bejegyzés születik az Agócs és az okarinán, arról első kézből értesülhetsz. Nem kell regisztrálnod a blogra sem! Hát nem fantasztikus? :) (Nyugi, semmi egyéb reklámlevelet, meg ilyesmit nem kapsz, megígérem! És persze bármikor leiratkozhatsz.)

Aki már előzetesen regisztrált az blogon – tehát van felhasználóneve, stb. – annak a bejelentkezés után a „Feliratkozásaid” menüpontban (lásd: jobb oldali kép) van lehetősége beállítani, mely kategóriájú bejegyzésekre szeretne feliratkozni. Így, ha ennyire személyre szeretnéd szabni a feliratkozásod, jobb, ha a blogra regisztrálsz, nem a sima értesítő levélre. De ahogy tetszik. :) Az utóbbi nyilván sokkal gyorsabb.

Használjátok bátran, ajánld anyunak és apunak, de a nagyinak is említsd meg biztos, ami biztos! ;)

A feliratkozó doboz egyébként a jobb oldalon taláható felül, „Értesítő” fejléccel. —–>>>

(Egyelőre béta jelleggel indítom útjára a funkciót. Hibajelzéseket, észrevételeket szívesen veszek!)

3 thoughts on “Blog értesítő – feliratkozol?

  1. Visszajelzés: Szeretnél egy okarina.info-s bögrét? Na akkor figyelj!

  2. Visszajelzés: Blog értesítő – feliratkozol? | BlogTimes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük