Segíts nekem! (Hátha Te nyered a Langley okarinát ;)

Szeretnél nekem segíteni? Maximum néhány 100-ra saccolom azoknak a számát, akik akárcsak én, „beleszerelmesednek” az okarinába, ebbe az egyszerű, ámde annál fantasztikusabb hangszerbe. Csakhogy képzelheted, milyen nehéz 10.000.000 ember közül megtalálni ezt a néhány százat! No, ebben kérném a segítségedet! (Igen, jól olvastad a címben, nyerni is lehet, de erről majd később :))

Nincs más dolgod, mint Twitteren (Nem tudod mi az? Katt ide!), vagy Facebookon (vagy mindkettőn :)) megosztani ezt a blogbejegyzést. Hogy nyomon tudjam követni kik játszanak, a következők szerint tedd ezt:

  • Facebookon csatlakozz az „Agócs és az okarina” okarina fan klubhoz, és mikor megosztod e bejegyzés linkjét, @-cal jelöld meg benne az „Agócs és az okarinát”!
  • Twitteren twitteld ki, vagy RT-zd! Mindenképp írd bele az #okarinatakarok címkét, ha a játékban is részt vennél!

Langley Songstone okarina

Iwiw-en is megoszthatod természetesen, az én kedvemért :) , de sajnos azzal a nyereményjátékban nem tudsz részt venni, mert tudom lekövetni ki osztotta meg ott a linket.

És hogy mit lehet nyerni? A segítők közt egy 4 lyukú Langley féle medál okarinát sorsolok majd ki, amivel 1 oktávot tudsz játszani. Kattints a képre, hogy közelebbről is szemügyre vehesd, a kép nem illusztráció, az az!

Egy rövid kis videót is készítettem, hogy teljes legyen a kép, miről is van szó:

A nyereményjátékban bárki részt vehet, de ha csak kedvességből segítenél nekem és a játékban nem vennél részt, kérlek tudasd velem! A nyereményjáték lezárásának időpontja: 2010.01.23. 00:00 Természetesen a terjesztést utána is szívesen veszem ;)

4 thoughts on “Segíts nekem! (Hátha Te nyered a Langley okarinát ;)

  1. Visszajelzés: Tweets that mention Segíts nekem! (Hátha Te nyered a Langley okarinát ;) -- Topsy.com

  2. Visszajelzés: Nyereményjáték eredményhirdetés! Juhúú! :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük