„Te és az okarínád” nyereményjáték

Nézegettem tegnap a blogot, és észrevettem, hogy az egyik számomra igen fontos aloldalt rettenetesen elhanyagoltam az utóbbi időben. Ezen az elmaradásom bizony valahogy pótolnom kell. Ezért ma gondoltam egyet, kimentem a Vörösmarty térre a karácsonyi vásárba, és vettem egy Pysanochka okit a pár napja említett árusnál. Szerencsére még volt pár, amiből lehetett választani. Ezt az okit pedig most felajánlom játék nyereménynek. A játék szabályai a következők:

A nyeremény - 7 lyukú Pysanochka

A nyeremény – 7 lyukú Pysanochka

  1. Készíts egy szép, igényes fotót az okarínádról (ha több van, legyen rajta mind)
  2. Küldd el nekem, és írj mellé legalább 5-10 mondatot (max 15-20) olyasmikről, hogy te hogyan, mikor találkoztál a hangszerrel először, milyen típusú volt az első, sikerült-e fejlődnöd azóta, mennyit gyakorolsz, vannak-e vele céljaid, mit szeretsz az okaríná(k)ban, ilyesmi… Igazából a „Te és az okarínád” sztori érdekel. (Ha olyan gyerekről szól, aki még nem tud írni, akkor szülő/rokon is megírhatja helyette.)
  3. A nevezéssel hozzájárulsz, hogy a történeted esetleg kikerül ide: „Nekik már van
  4. A nevezést az info kukac okarina pont info címre kell beküldeni „Te és az okarínád” tárggyal, legkésőbb január 3 éjfélig.
  5. A beküldők közül egy szerencsést kisorsolunk beküldési határidőt követő héten, és övé lesz a képen látható kárpátaljai kézműves hangszer :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük