Lemezajánló: David Erick Ramos – Leave Luck to Heaven

David Erick Ramos - Leave Luck to Heaven

Ez egy egészen friss, még meleg alkotás. Az album egészen pontosan tegnap jelent meg. David (ismertebb nevén Docjazz4) a Kickstarteren gyűjtötte össze az album készítéséhez szükséges 22.000.- USD-t, tehát teljes mértékben közösségi finanszírozással valósult meg, ami szép és jó – de kíváncsi vagyok, vajon megvalósítható lenne-e egy album elkészítése itthon, Magyarországon, ilyen módon? :-/

Az album egészen jól sikerült, bár kicsit azért érezni, hogy első album, nem annyira egy kialakult téma mentén vannak a dalok felvezetve, hanem inkább amolyan kóstolgatós lett, mindenféle stílusok becsurognak itt-ott. Ami persze nem feltétlen baj, no meg ez egyébként is csak a saját szubjektív véleményem. (Várjunk, létezhet egyáltalán objektív vélemény, mint olyan? O.o Neeem :)) Aki régebb óta követi Davidet, annak lesz pár ismerős dal, mint a Storm’s End, (ami nekem pl. nagy kedvencem volt, már akkor is, mikor még csak egy szál zongorával kísérte – ezt ugye épp 5 évvel ezelőtt írta a Gustav hurrikán áldozatainak ajánlva), vagy a Three Jigs, amiben az OcTalk Jig is megszólal.

Mindent összevetve kellemes hangulatú album lett, 12 + 1 bonus track,  jó néhány különösen jól összerakott dallal. Kíváncsian várom, lesz-e folytatás :) De addig is pörgessük ezt, mert jó!

Az album megvásárolható:

Loudr ➤ http://bit.ly/LLtH-loudr
iTunes ➤ http://bit.ly/LLtH-itunes
Fizikai CD ➤ http://docjazz4.com/

Hallgass bele a dalokba itt:

2 thoughts on “Lemezajánló: David Erick Ramos – Leave Luck to Heaven

  1. Visszajelzés: A 2013-as visszatekintés, na?

  2. Visszajelzés: Okarinisták szerte a világból, egy közös dalba tömörülve

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük