Agócs menni Budrio. Rozi viszi. Jííháá!

Pontosan egy hónap múlva lesz indulás. A végső terv szerint (ha ugyan létezik ilyen) hárman megyünk, egy jóbarátom, a barátnője és jómagam. Igazából hármunk közül leginkább csak engem izgat az okarína fesztivál, viszont ki ne szeretne utazgatni ugye? :) Ahogy számolgattam, nem lesz annyira olcsó a sztori összességében, viszont erősen élménydúsnak ígérkezik. Ugyanis úgy döntöttünk, hogy nem repülünk, vagy vonatozunk, inkább 4 keréken szeljük át ezt a kb 2 x 900 km-t. A kedves jószág, aki elvisz majd minket, nem más, mint Rozi, akit a lenti képen láthattok:

Ő Rozi - lelke van.

Ő Rozi – lelke van.

Legalábbis reméljük, hogy ügyesen elvisz minket oda-vissza, mert hát ilyen hosszú úton még egy huzamban nem volt tudtunkkal :) De szépen szeret(l)getve van rendszeresen, szóval nem lesz itt semmi baj. Tudjuk mivel lehet kedveskedni neki. Én pl. nagyon szeretem a jó teákat, fogok is vinni. Na, Rozi a motorolajat szereti, úgyhogy neki azt viszünk az útra desszertnek egy nagy kannával :)

Kábéra megsaccoltam némi osztás-szorzással, hogy mi mennyi lesz, és hát a kiruccanás költségének legnagyobb részét bizony az utazás fogja így kitenni. Csak a nafta több, mint 50e Ft (a vicc az, hogy az összes országból, amin átmegyünk, nálunk a legolcsóbb a benzin…), plusz még kb fele ennyi a rengeteg útdíj (terv szerint Szlovéniában, Olaszban és persze itthon is azért az autópályát preferálnánk, mivel Rozi egyébként sem megy 100-nál nagyon többel, de annyival azért jó lenne kényelmesen haladni.) Szállást találtunk viszonylag jó áron Bolognában szerencsére, reméljük rendben is lesz. (Nem, mintha nem aludnék el bárhol.) 10-15 km-re lesz csak a fesztivál helyszíneitől, szóval nem mondható messzinek, viszont sajnos egy olasz ismerősöm szerint kora este megy vissza az utolsó busz Budrióból Bolognába, szóval az esti koncert programokról lehet, hogy lemaradok. Majd kiderül.

2013.04.12. Frissítés:
Rozi sajnos beadta a kulcsot. Így valószínűleg az én autómmal megyünk, vele már túl kockázatos lenne. Egyrészről nyugodtabb vagyok, másrészről viszont így nem lesz akkora buli, mert nekem egy normál személyautóm van. Rozi meg hát mégiscsak egy party autó lett volna :) De a lényeg a lényeg: 2 hét és start!

Igyekszem majd a fesztiválon minél több mindent fotózni, kamerázni, stb. (Legalábbis remélem lesz lehetőségem majd tölteni a kütyüket közben.) Titeket mi érdekelne inkább, milyen tartalomra fókuszáljak leginkább lehetőség szerint?

Téged melyik része érdekelne az okarína fesztiválnak, ha lenne lehetőséged elmenni?

 • Az utcazenészek (38%, 13 Votes)
 • A nemzetközi okarína vásár (24%, 8 Votes)
 • A koncertek (21%, 7 Votes)
 • Az okarína múzeum (18%, 6 Votes)

Total Voters: 20

Betöltés ... Betöltés ...

Ígérem, igyekszem majd figyelembe venni a szavazás eredményét.

És végül, ha valaki esetleg valamennyivel támogatni szeretné a kijutásomat, az vigyázzon, csak saját felelősségre, mert jó ha tudja: hálám jó darabig üldözni fogja ezért :) Aki ennek tudatában mégis úgy dönt, hogy megtámogatná az utamat, itt megteheti:

Egyébként egy megosztás is már sokat jelentene, ha valaki azzal tud segíteni, már az is nagy segítség, azt is köszönöm. (Vagy egy értünk elmorzsolt „Miatyánk„, esetleg „Aad Guray Nameh” mantra is – vagy kinek mi, hogy épségben odaérjünk, és vissza :))

Szép hetet mindenkinek!

2 thoughts on “Agócs menni Budrio. Rozi viszi. Jííháá!

 1. Szilvi

  A múzeumot csak azért nem tickeltem be, mert onnan tényleg csak akkor érdekel valami, ha valami nagyon érdekes van ott… jó, azért lehet érteni, ugye? :)

  És nagyon de NAGYON irigyellek!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük