Képek, videók az idei, 2012-es Okarína Fesztiválról (Korea)

Ahogy ígértem, felteszek pár videót azokból, amiket találtam a múlt heti (vagyis ma már hétfő van, szóval két héttel ezelőtti már) Koreai Nemzetközi Okarína Fesztiválról. Egész sok anyagot töltöttek fel akik ott voltak a Youtube-ra, próbáltam kiválasztani a jobbakat (személyes ízlésem alapján). Van még 4 jobb videó, amit ide már nem akartam besúvasztani, de érdemes megnézni, azokat feltettem a fórumba, ha valakit érdekel. Képek sajnos mindenkinek csak Facebookon vannak, és nem publikusak, így azokat hiába linkelném be, viszont az első videóban van sok kép vetítve, azt azért is tettem be.

Milt: Arirang (itt sok fotó van, ezt főleg azért, persze Arirang is egy számomra kedves dal, úgyhogy…)

Satsuki Yuba és Satoshi Osawa: Nada So So

Giore, Satsuki Yuba és Satoshi Osawa: Beer Barrel Porka (Úgy 1:00-tól érdemes megnézni Satoshi szerkóját :D Hozza a szokásos formáját az öltözködésben, ezúttal egy térdig érő ülepű – én csak trotty-gatyának hívom ezeket – csíkos nadrágban, bakanccsal, és kapucnis zakóval borzolja az idegeket :D Őrült!)

Ocari Inao: Arabescque

Milt: Legend of Zelda – Ocarina of Time (Klasszikus, de jó ez a hip-hop-os vagy nem is tudom milyen feldolgozás. Érdekeseket bűvészkedik a kiállásban az okarínával.)

Ocarina 7 & 2: Carmen Fantasy (erről a számról mindig a gyermekkorom egyik kedvenc reklámja jut eszembe, Ajax tisztító szert reklámoztak vele, valami ilyesmi ráénekelt szöveggel: „Reszkess piszok és tűnj el kosz, a fénylő Ajax ide napfényt hoz…” :D)

Satsuki Yuba: Menuett (ezt csak mert gyönyörűen játsza)

Micaco Honya at the 2012 Ocarina Festival afterparty (egy kis mókázás a végére)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük