Új rovat: Csak egy videó #00

Úgy döntöttem, mivel mostanában kevés időm van a blogra sajnos, csak sorakoznak a megírandó, felveendő blogbejegyzések egymás után, indítok egy „rovatot”, amivel megpróbálom némileg kitölteni az űrt. Egy rovatot, ami kevés kutatómunkát, szabadidőt, és más, jelenleg alig rendelkezésre álló energiát igényel. Így némileg talán tehermentesítem magamat az „Úristen, már megint több, mint egy hete nem tudtam kitenni bejegyzést a blogra!!” para által gerjesztett nyomás alól is, és Ti is kaptok valamit. Ezáltal remélhetőleg a zanzás, „igazi” blogbejegyzések is spontánabbak, átgondoltabbak lesznek, kevésbé lesznek kényszeresek.

Legalábbis ez a terv :) A rovat pedig, ahogy a címből is látszik, a „Csak egy videó” címet fogja viselni, és előre jelzem, hogy nem csak okarínás videók lesznek, hanem bármi, ami a zenéléssel, zenével valamiféle kapcsolatban van, és úgy érzem, hogy megéri Veletek is megosztanom, mert talán Nektek is adhat valamit. Ilyenek eddig is voltak, de ezek most jobbára „no comment„-es bejegyzések lesznek. (Nem úgy, mint ez.)

Ha most nem úgy tennék, mint ahogyan teszek, és ez mondjuk egy tervezett bejegyzés lenne – nem pedig egy olyan, mint amilyen az valójában, ami kb. 7 perce pattant ki a fejemből -, akkor bizonyára jó alaposan megrágnám, hogy mi legyen a rovat legelső videója: valami ütőset keresnék, vagy meghatót, bölcset, vagy egyéb módon űberakármilyet. Viszont, ez egy hirtelen jött ötlet volt, egy videó kapcsán, ami nagyon megtetszett, úgyhogy ezt kapjátok most elsőnek, mert megérdemli :) (Kb 5 mp-nyi okarína szólam is van benne, hogy azért… :D) Szóval ez egy gyors bejegyzés, egy kísérleti adás, amit remélem még sok hasonló követ. (Ha tetszik az új rovat ötlete, a videó alatt jelezheted! Köszi! :)

5 thoughts on “Új rovat: Csak egy videó #00

 1. Szilvi

  A videó nagyon klassz, de ezt egy okarínás blognak indítottad, és ez eléggé nem okarína. Persze nehéz meghúzni a határt, de nekem itt valahogy mégis sántít. Viszont az is igaz, hogy ez a te blogod, tehát azt csinálsz vele, amit akarsz, csak a tematika miatt én nem üdvözlöm itt annyira mély szeretettel. És bevallom, nekem nem esik nehezemre olykor akár több hetet is várni egy igényes posztra, szóval részemről tökre nincs publikálási kényszered.

  Válasz
 2. Agócs Szerző

  :P :D
  Jól van, mivel az okarína egy hangszer, azt gondolom zenetanulással, vagy egyéb zenével, zenéléssel kapcsolatos videók, amik inspirálhatnak, vagy akármit adhatnak hozzá a témához, nem annyira off-topic.
  És persze azért ebben kicsit benne van az is, hogy így nem lesz annyira kocka a blog, és talán kicsit szélesebb kört is be tudok vonzani az olvasótáborba ;)

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük