Okarína találkozó időpont egyeztetés

Majdnem 40 szavazat alapján úgy tűnik, hogy semmi pucc, semmi flanc, a legtöbb szavazatot kapott elnevezés nemes egyszerűséggel ez lesz:

„Okarína találkozó”

Ám legyen! :) A következő kérdés az, hogy mikor? Sajnos az elég valószínű, hogy nem nagyon fogunk tudni olyan időpontot találni, amely mindenkinek jó lenne, persze én lennék a legboldogabb, ha mégis így lenne! Most annyit tudunk tenni, hogy megnézzük mely időpont felel meg a legtöbbünknek. Ezt pedig a Doodle nevű időpont-szervező webalkalmazás segítségével fogjuk megoldani. A 3 szóba jöhető időpont a következő:

  1. 2011. május 7. 14h
  2. 2011. május 14. 14h
  3. 2011. június 4. 14h

Mindhárom időpontról be tudod jelölni, hogy jó-e neked, vagy sem, esetleg talán. (Az (igen)-t csak akkor használjátok, ha tényleg kétes még a válasz, mert ha sok a „talán”, akkor nehéz lesz dönteni végül!) A szavazáshoz nem muszáj regisztrálni a Doodle-re. (Ha regisztrálsz, akkor tudsz a válaszodon módosítani utólag is, ha nem, akkor csak egy lövésed van.) A kitöltés nagyon egyszerű, csak egy nevet/becenevet kell megadnod, és végigjelölni a 3 napot, hogy igen, (igen), vagy nem.

És akkor szavazni itt: I. Okarína találkozó

Ennek kitöltése más szempontból is nagy segítség nekem egyébként, mert ezáltal kapok legalább egy körülbelüli képet arról is, hogy mégis hányan leszünk, 5-en, 20-an, vagy esetleg még többen? Mert ha jó sokan leszünk, akkor sajnos nem fog mindenkinek jutni az emlék-kitűzőből:

Ha időben odaérsz majd, kapsz egy ilyet emlékbe!

És egy kis ízelítő, hogy miről is fog ez szólni szerintem: nos, semmi kötött, ami jön, de az biztos, hogy lehet majd

  • kérdezni,
  • okarínákat megcsodálni, tapogatni, kézbe fogni, belefújni, kipróbálni,
  • tapasztalatokat cserélni,
  • információt szerezni,
  • megmutatni mit tudunk, vagy mit nem tudunk,
  • meg lehet ismerni másokat, akik segíthetnek a tanulásban,
  • okarína pajtásokat szerezni,
  • piaci árnál jóval olcsóbban minőségi 12 lyukú Cinege okarínát vásárolni (nem sok lesz, szóval csak amíg a készlet tart).

Szerintem jó lesz! :) További részletek később!

UPDATE 2011.04.05:

Persze a lényeget elfelejtettem, hogy hol lesz: Budapesten a Margitszegeten!

2 thoughts on “Okarína találkozó időpont egyeztetés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük