Bökj egyet! Mi legyen a neve az első találkozónknak?

Elkezdtem már fejben szervezni az első magyar okarína találkozót. Akarom mondani workshop-ot. Vagy meetup-ot? Na már itt elakadtam. Hogy mi is legyen a neve, az első – de remélhetőleg hagyományteremtő – összeröffenésnek. Olyan nevet kellene választani, ami egy olyan eseményt jelöl, melyen tapasztalatcsere, információ csere, ismerkedés, jó hangulat, hangszer bemutató, kipróbálási lehetőség, stb. témák lesznek.

Te milyen nevet adnál, szavazz kérlek!

 

Te milyen nevet adnál az első okarína talákozónak?

 • Okarína találkozó (46%, 18 Votes)
 • Okarína LIVE! (23%, 9 Votes)
 • Okarína workshop (18%, 7 Votes)
 • Egyéb, hozzászólásban írom le (8%, 3 Votes)
 • Okarína meetup (5%, 2 Votes)

Total Voters: 39

Betöltés ... Betöltés ...

 

11 thoughts on “Bökj egyet! Mi legyen a neve az első találkozónknak?

   1. Szilvi

    pedig az Okarina nap tetszik.
    De amúgy ez lehet, hogy nekem ilyen egyéni mániám, de ameleltt, hogy a nyelvtanulást fontosnak tartom, nem látom szükségességét, hogy most már mindent angolul kelljen mondani. Persze ha külföldi vendégeket is váruk, akkor van értelme, de ha nem, akkor inkább találkozó, mint workshop.

    Van amúgy több elképzelésed a részletekről? teszem azt van már helyszíne, kb-időpontja? csak hogy mennyire járjanak nyitott szemmel a lelkes követők a világban, hogy ez létre jöhessen.

  1. Agócs Szerző

   Jól hanzgik! Elsőre. De aztán ízlelgetve a szókapcsolatot, rá kellett jönnöm, hogy miért nem jó mégsem: a kör magában hordoz egyfajta zártságot, nyilván a a kör geometriai alakjából fakadóan ugye :)
   Én viszont a nyíltságra, a nyitottságra, bárki által elérhetőségre szeretnék inkább törekedni. Nem szeretném a zártkörűség asszociációját kelteni az emberekben, nehogy elriasszam őket. :) Bocsi megint :)

   Válasz
 1. Visszajelzés: Mondanék pár szót a Youtube-ról…

 2. Ágoston Péter

  Szilvi: A helyszín nagy valószínűséggel a Margit sziget lesz, időpont pedig május körül. De még ez képlékeny, pontosabbat nem tudok egyelőre.
  A szavazás állása alapján nagy valószínűséggel „Okarína találkozó” lesz. Csak így egyszerűen :)

  Válasz
 3. Visszajelzés: Okarína találkozó időpont egyeztetés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük