Március a nyereményjátékok hónapja? o.O

Nagyon úgy tűnik, mivel az STL Ocarina és a Songbird Ocarina is játékot hirdetett, nem is kis értékű nyereménnyel. Az STL egy bassz MaxRange Tripla okarínát ajánlott fel, Durian Songbird pedig egy félelmetesen szép Dragon Tooth-t. (Lásd lejjebb!) Ezenkívül OcarinaDiva is felajánlott egy MaxRange pendant-ot. Igazából mi is most akartunk nyereményjátékot hirdetni, de ezek után szerintem azt áttesszük áprilisra, van most nyereményjáték bőven :) És akkor a tudnivalók a játékokról röviden:

STL nyereményjáték:

Először is barátja kell, hogy legyél a Facebook-on Heather Scottnak (bejelölöd, ő visszajelöl), majd az üzenőfalán le kell írnod, mit jelent neked a zene. A nyertes a legtöbb lájkot kapó írás tulajdonosa lesz. Nevezés ápr. 8-ig.

Songbird nyereményjáték:

Valamilyen okarínával kapcsolatos kreatív dologgal (kép, videó, zene, stb.) kell előrukkolnod, és posztolni azt a Songbird Facebook oldalára. Nevezés márc. 31-ig. Részletek: Songbird’s March 2011 Contest

Raku Dragon Tooth

OcarinaDiva nyereményjáték:

Ő csak egy lájkot szeretne arra a Facebook posztjára, amiben a lenti videót megosztotta. (Természetesen, hogy ezt megtehesd, először a facebook.com/CrisGaleMusic oldalt is lájkolnod kell.) A nyertes a lájkolók közül kerül ki majd. Nevezés ápr. 8. éjfélig.

Azért az számomra érdekes felismerés volt, hogy úgy tűnik a „nagyok” még csak most kezdenek ráérezni a Facebook lehetőségeire. Mi már egy-két síráson és nevetésen túl vagyunk. Itt nagyobb a tapasztalat, ott nagyobb a követő tábor :) Remélem mindkét oldal lassan majd kiegyenlítődik.

Aztán a figyelem azért ezután se lankadjon, mert mint mondtam hamarosan mi is játszunk, mégpedig magyar nyelven, magyar készítő által felajánlott hangszeréért! ;) Addig is sok szerencsét a fentiekhez azoknak, akik beszállnak a játékokba!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük