Facebook letiltás

Kedves olvasóim, okarina rajongók!

A mai napon a személyes Facebook account-om és ezzel együtt a http://facebook.com/okarinaklub oldalam is letiltották, valószínűleg feltörték, és a nevemben tiltott tartalmat osztottak meg.

A Facebook-os közösség felépítésében rengeteg munkám (és az oldal hirdetések miatt sok pénzem is) volt beletéve. Míg el nem döntöm, hogy újra ki szeretném-e tenni magam egy hasonló veszteségnek, ezen a blogon és az <info kukac okarina pont info> email címen tudtok elérni, valamint Twitteren. (Volt akivel csak Facebook-on tartottam a kapcsolatot, velük én nem tudok már így kapcsolatba lépni, kérem keressetek meg Ti engem!)

Az okarinaszó legyen velünk! :-|

Ágoston Péter a.k.a. Agócs

21 thoughts on “Facebook letiltás

 1. gyerekhaj

  Szerintem ilyenkor kell egy kis idő tényleg, amíg lenyugszanak a kedélyek, főleg Peti lelke, s majd aztán „kell” döntéseket hozni a továbblépésről. Hogy ez pár nap vagy hét lesz, Petin múlik, de nem szabad siettetni szerintem. Az ő munkája, életének egy jó része. Joga van szomorúnak lenni, dühöngeni, sírni vagy amit jól esik. Szerintem amíg ő nem jelzi, hogy mi legyen a következő lépés, lehet jobb, ha békén hagyjuk. Biztosan szól mindannyiunknak, amikor készen áll, hogy felálljon ismét!

  Amit én fel tudok ajánlani: nyugodtan ordítsd le a fejem! Nem veszem személyesre :) (Most már értem legalább, Gyuri miről is szokott beszélni ilyenkor, s tényleg: ha ez kell hozzá, ez kell, állok elébe. S ez most tök komoly!!)

  Válasz
 2. Anna T. Kiss

  Szia!:)
  Nagyon sajnálom a történteket. Gyere vissza olyan néven, ami még a sajátod, de a rendszer beenged vele. A kapcsolataid pedig meg fognak találni újra.:)

  Üdv.,
  Anna

  Válasz
 3. E.G.

  Hi Peter!

  I’m sure you’ve tried to get in contact with the Facebook guys, so I’m sure you can resolve this dispute. They have archives of your previous activities, log-in data, etc. which would support your appeal. Just let them know what happened and request your account to be investigated and restored with a new password for you. Don’t be discouraged. It can, and probably do happen to many others, so this is not an unknown issue for Facebook. Just clarify the issue and don’t give up. Simple as that. Good luck! :-)

  Válasz
 4. Visszajelzés: ((okarina.info évösszegzés – 2010))

 5. Visszajelzés: Március a nyereményjátékok hónapja? o.O

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük