Nyereményjáték eredményhirdetés – kié lesz a bögre?

Kié lesz a bögre?

Nem sok embert mozgatott meg a csúcs-szuper bögrém, nem is értem. Úgy tűnik minden jel arra mutat, hogy a legközelebbi játékon egy okarinát kell kisorsolnom, kevesebbel nem éritek be :) Ígérem így lesz! Node ne húzzuk az időt! Lássuk ki nyert!

A játékosok rejtjelezett email címei (3 ember kivételével)

(9 helyett) 12 új feliratkozó lett a kérdéses időszakban, így köztük történt a sorsolás. A sorsolásról most videót nem tudtam csinálni, mert a fotómasinában lemerült az akksi, de a lényeg a lényeg, összehajtogattam szépen a lapokat, jól összekevertem és végül kihúztam azt az email címet, ami így néz ki:

stazs…..@….

és

szandr…..@…. [vigaszdíj]

Gratulálok a nyertesnek, emailben értesítem a jó hírről. (Ha 3 napon belül nem jelentkezne, vagy lemondana a nyereményről, újrasorsolok! :) Köszönöm a részvételt és a segítséget a játékban!

Frissítés:

Kiderült, hogy pár feliratkozásról valamiért nem küldött nekem a rendszer értesítő emailt, így volt aki kimaradt a sorsolásból :( Ők pedig:

thr….@…., syra….@…., citty….@…..

Mivel a kiherdetett győztestől már nem vonhatom vissza a nyereményt, hamár egyszer kihirdettem, így valami vigasz megoldást fogok kitalálni. Elnézést kérek ettől a 3 embertől, nem lett volna szabad teljesen a technikára bíznom magam :(

Frissítés 2:

Azt találtam ki, hogy újat sorsolok, és szandr….@… vigaszajándékot kap (egy saját mini Langley medál okarinámat), amiért ilyen figyelmetlen voltam. Az új nyertes pedig már fenn olvasható. Sorry a szituért, mégiscsak bebizonyosodott hát, hogy én is ember vagyok :)

5 thoughts on “Nyereményjáték eredményhirdetés – kié lesz a bögre?

 1. Thargie

  Érdekes. szeptember 28-án regisztráltam. Kapok is e-mail-eket, a sorsoláson mégsem látom a nevem. :) Nem baj, majd legközelebb… :D
  Szandr***-nak pedig gratulálok a nyereményhez!

  Válasz
  1. Agócs Szerző

   Te jó ég!! Tényleg! És ráadásul nem te vagy az egyedüli! :-O Néhány feliratkozásról nem kaptam mail értesítőt :( Na most mit csináljak? Áááááá! X-[

   Válasz
  1. Agócs Szerző

   Hát azért ez elég ciki. :-/ De remélem sikerült úgy megoldanom, hogy végül mindenki elégedett legyen :) (Csak az én gyűjteményem látja a kárát, de megérdemelem.. :D )

   Válasz
 2. Visszajelzés: Nyereményjáték eredményhirdetés… | BlogTimes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük