No, idén én is neveztem a Goldenblog versenyre

Idén úgy döntöttem, én is benevezem a blogom a Goldenblog 2011 versenyre. Nem mintha bármiféle hiú ábrándokat kergetnék egy esetleges győzelemmel kapcsolatban, de jó érzés, hogy már van olyan színvonalon a blog, hogy egyáltalán megfelelt a versenykiírás kritérumainak.

Ha megtisztelnétek bennünket azzal, hogy az „Egyéb blogok” kategóriában mellettünk teszitek le a voksaitokat, azt nagyon megköszönnénk :)

Szavazni a Facebook azonosítótokkal tudtok (ezt mondjuk nem értem miért, így kizárják a Facebook-kal nem rendelkezőket a szavazásból, de mindegy. Végülis nem sok ember lehet már, aki nincs fenn FB-n :)), augusztus 21. éjfélig. Egy perc az egész. Összesen 9 kategóriában lehet szavazni egyébként 1-1 blogra.

(Valamint van egy különdíj kategória, mobilról plusz egy szavazatot le lehet adni, de ott az összes kategória összes nevezettje közül csak egyet lehet bökni.)

A blog jobb oldali sávjában, a kék mezőben, a „Kattints” gomb egy jó kiindulási pont :) Köszi!

7 thoughts on “No, idén én is neveztem a Goldenblog versenyre

  1. Balazs Nadasdi

    Megnyugtataskeppen: Nagyon kozel alltam, hogy ide szavazzak, de aztan hosszas vivodas utan a masikra nyomtam a vote-ot (marmint amelyik es ezen blog kozott vivodtam).

    De ha rendszeresebben lenne adott temakor alapjan post es nem esne szet az oldal nalam (peldaul a keresojet nem tudom vagy a szavazot epphogy tudom hasznalni, ha nem nyulok bele a CSS-be), akkor jovore ide jon nagy esellyel a vo’t.

    Válasz
    1. Ágoston Péter

      Köszi! Nekem a majdnem szavazat is szavazat :) Poszt sajnos csak olyan sűrűn van, amilyen sűrűn téma – no meg főleg időm – van :-/

      Viszont segíts légyszi! Milyen böngészőt használsz? (Mert én nem tapasztaltam szétesést, és más sem mondta még. Igaz Safarival, Operával, IE6-tal pl. nem néztem még.)

      Válasz
  2. Visszajelzés: Goldenblog 2011 végeredmény – wow!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük